Cancerul - prevenire si tratament. Exista speranta! (Thrash Agatha M)

PRP: 23,10 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,48 lei
Diferență: 4,62 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Se mai intampla minuni in zilele noastre? Cu siguranta, daca vom coopera cu Dumnezeu si programul Lui de remedii naturale. Este posibil ca boala de cancer sa intre in remisie! Cand Arnold a auzit despre Institutul Uchee Pines, cancerul sau de prostata intrase deja in faza de metastaze osoase.
Medicul oncolog ii daduse cumplita prognoza de sase luni pana la un an de viata. Arnold si sotia sa erau devastati. Apoi au primit vizita unui om care fusese la Uchee Pines cu cativa ani in urma, avand o prognoza asemanatoare. El primise tratament si isi schimbase stilul de viata. S-a intors acasa cu boala in remisie."Du-te la Uchee Pines", l-a implorat el."Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat!"

Arnold s-a externat si a pornit impreuna cu sotia sa catre dealurile cu pini ale Alabamei, unde se afla Uchee Pines Lifestyle Center. Cu un PSA (analiza care arata antigenii produsi de cancerul de prostata) cu mult peste 200 (normalul fiind intre 0 si 3), Arnold nu avea timp de pierdut. La sosire, i s-a prescris un program cu accent pe trei lucruri: schimbarea totala a stilului de viata (detalii ce se gasesc in aceasta carte), tratamente de hidroterapie si incredere in puterea Divina. Zi dupa zi, Arnold si sotia sa, care l-a sustinut, au practicat principiile prezentate de personalul medical. Si s-au rugat. La sfarsitul perioadei de 17 zile, Arnold avea un PSA de 2, 2. Se intampla intr-adevar minuni in zilele noastre! Dumnezeu binecuvanteaza remediile naturale cu rezultate supranaturale.
Plina de principii, experiente practice si fagaduinte din partea lui Dumnezeu, lucrarea Cancerul: prevenire si tratament este rezultatul a 30 de ani de cercetari si experienta a doctorilor AGATHA si CALVIN THRASH, in domeniul medicinei preventive.



Fragmente

"impotriva cancerului este jefuit de eficienta daca nesocotim aceste legi. In plus, folosind aceste medii - aer, apa, exercitiu fizic etc. - pot fi realizate tratamente excelente.

TRATAMENTELE CONVENTIONALE NU SATISFAC NEVOIA BOLNAVULUI

Statisticile unui studiu amplu din Atlanta, in anul 1985, pe pacientii cu cancer care urmau tratamente conventionale erau alarmante, in ciuda investigatiilor si tratamentelor cu tomograful computerizat, ultrasunete, tehnologii noi pentru operatii, aparate noi pentru iradiere si multi agenti chimioterapeutici. in mod cert, raspunsul la cancer nu se afla in aceste proceduri scumpe si deseori mutilante, ci in ceva m&i putin vatamator pentru pacient.

TRATAMENTUL NATURAL PENTRU CANCER

La un tratament alternativ pentru sarcom sinovial metastatic, situat in sfertul posterior al unei amputatii practicate pentru un cancer al membranelor din cavitatea articulatiilor, am recomandat program natural 100%. Nu mai avusesem vreun caz de sarcom sinovial de cand incepusem sa folosim tratamente alternative si nu stiam cum va reactiona la aceste metode, desi alte forme de sarcom raspunsesera la tratament. Nu ne asteptam la o vindecare, dar speram ca programul acesta sa-l incetineasca sau sa-l puna intr-o stare latenta pentru cativa ani. Pacienta a trait mai mult de 5 ani, desi i se spusese ca va trai 6 luni fara operatie sau 2 ani in urma operatiei.
   Cele mai importante obiective ale programului anti-cancer sunt:
  • imbunatatirea circulatiei sanguine pentru a ajuta oxigenarea celulelor;
  • schimbarea florei intestinale, printr-un regim bazat pe fibre, ca sa impiedice cresterea celulelor canceroase;
  • replicarea virusului cancerului cu bai fierbinti;
  • stimularea mecanismului imunitar pentru a rezista cancerului si pentru a elimina toxinele care creeaza multe probleme (cum ar fi anemia si pierderea apetitului).

OPT LEGI ALE SANATATII

Toate pilulele, pudrele si potiunile (medicamente lichide naturale sau sintetice); toate formele de tratament conventional sau natural nu au putere atunci cand nu respectam cu strictete legile de baza ale fiintei noastre. Boala nu vine niciodata fara un motiv. Daca nu tinem cont de legile sanatatii, invitam boala in viata noastra. Dumnezeu ne-a inzestrat cu o anumita forta vitala. Stilul de viata natural este perfect calculat pentru a concentra puterea de viata in efortul comun de a elimina impuritatile din organism si a recastiga adevarata sanatate. De asemenea, trebuie sa tinem cont ca si practicarea excesiva a legilor naturale"ne costa" fizic si psihic.
In continuare, vom prezenta o imagine de ansamblu a primelor sapte legi ale sanatatii; cea de-a opta va fi tratata separat in capitolul urmator."


''Diagnosticul suna clar: ai cancer. Ce se intampla acum? Majoritatea oamenilor cred ca sunt imuni la cancer, astfel ca atunci cand apare acest diagnostic, socul, necredinta, teama si negarea celor in cauza ingaduie altor persoane libertatea de a-i orieta pe bolnavi spre diverse tratamente pe care nu le-ar urma, daca li s-ar permite sa ia in consideratie alternativele. Normal ar fi ca pacientul si familia lui sa ia deciziile majore in legatura cu tratamentul ce trebuie urmat. Pacientul s-ar simti mai putin neajutorat daca ar avea controlul asupra deciziilor care-i afecteaza viata. increderea in metodele de tratament este importanta; asadar, pacientul ar trebui sa-si faca timp pentru a se informa corespunzator si aceasta se poate realiza prin rugaciune, citind carti, articole din ziare si reviste, vorbind cu oameni care au experimentat diverse tratamente impotriva cancerului. Pacientul va fi astfel inzestrat cu toate resursele fizice si psihice necesare luptei impotriva cancerului. S-a demonstrat ca acesti pacienti ating o rata de supravietuire mult mai mare si o probabilitate crescuta de remisie a bolii sau chiar de vindecare fata de cei condusi spre tratamente necunoscute, (vezi Anexa 2).
Totusi, pacientul are nevoie si de un profesionist cu care sa discute problemele legate de boala sa. Ar fi bine daca alege un medic crestin, care cunoaste si alte metode de tratament decat chimioterapia si iradierile conventionale. Odata ce medicul a fost ales, pacientul ar trebui sa intrebe:"Cat de agresiv este cancerul meu? Care sunt sansele de supravietuire? Am nevoie de un medic oncolog? Ce mi se poate intampla daca urmez un tratament alternativ? Asigurarea imi acopera tratamentul propus?" Apoi, ar trebui sa-si faca o reprogramare peste cateva saptamani, astfel incat sa aiba timp de gandire pentru toate aspectele discutate. O intrerupere a activitatii pentru a se dedica doar studiului va fi un timp petrecut cu intelepciune. Abia dupa aceea pacientul va putea lua decizii bune.
Cautarile amanuntite pentru gasirea unor metode de tratament cu mijloace naturale vor scoate la iveala alimente si plante care-l vor provoca pe pacient sa le experimenteze. Pacientul ar trebui sa fie receptiv, dar sa nu devina frenetic, trecand rapid de la una la alta. Fiecare tratament trebuie luat in considerare si judecat corect. Este necesar ca el sa tina pasul cu un program de studiu serios si sa incerce metode noi de tratament. Imboldurile si impulsurile de moment, mai ales daca sunt scumpe, nu ar trebui urmate. Sa fim constienti ca niciun medic nu detine tratamentul perfect pentru cancer. Dar Tatal Ceresc care a dat cate un remediu pentru fiecare pacat, are cu siguranta si leacul pentru fiecare boala. Trebuie numai sa-l cautam, sub indrumarea Duhului Sfant. ''


Anexa 1   
Factori de risc

   1. Consumarea grasimilor. Grasimile rancede sau expirate.
   2. Aflatoxinele (substante cancerigene produse de ciuperci microscopice care infecteaza alimentele pastrate in conditii precare; se gasesc, cel mai des, in cafea, arahide, porumb, alune, cereale si condimente mucegaite, sos fermentat de soia).
   3. Aminele din branza, din carnea prelucrata si din alimentele care nu se pastreaza in frigider.
   4. Lipsa iodului si a vitaminelor A, C si E.
   5. Obisnuinta de a manca prea mult (favorizeaza 35% din totalitatea tipurilor de cancer).
   6. Cateva specii de ciuperci.
   7. Vopseaua de par - neagra sau saten inchis.
   8. Expunerea excesiva la chimicale, fum, abur industrial, hidrocarburi, solventi pentru curatare, clorura de vinii (din industria maselor plastice).
   9. Stresul.
   10. Expunerea la frig excesiv sau la caldura excesiva.
   11. Contactul prelungit cu animale de casa bolnave.
   12. Infectiile sau iritatiile cronice.
   13. Toate bolile virale (gripa, racelile, sindromul de oboseala cronica, eruptiile cutanate, diareea).
   14. Activitatea sexuala precoce - cancer de col uterin sau de preput.
   15. Transplantul unui organ.
   16. Antecedente de cancer anterior, de orice fel.
   17. Factori atipici: varsta inaintata, rasa alba, sexul, ocupatia, antecedente de cancer in familie.



Cuprins

Introducere

Capitolul 1: CAUZELE CANCERULUI
Cunoasterea inamicului
Observatii generale
Raporturi genetice
Factorii de mediu
Razele X si campurile electromagnetice
Produsele toxice
Animalele
Stilul de viata
Legatura dintre cancer si medicamente
Stresul

Capitolul 2: TRATAMENTUL GENERAL AL CANCERULUI
Tratamentele conventionale nu satisfac nevoia bolnavului
Tratamentul natural pentru cancer
Opt legi ale sanatatii
Utilizarea corecta a apei
Temperanta
Aerul
Odihna
Exercitiul fizic si masajul
Lumina soarelui
Regimul alimentar
Sfaturi generale

Capitolul 3: NUTRIENTI SI MANCARURI CU EFECT ANTICANCER
Legatura dintre cancer si produsele de origine animala
Factori alimentari determinanti in boala de cancer
Practici alimentare anticancer
Reducerea caloriilor
Vascozitatea sangelui
increderea in puterea Divina

Capitolul 4: PLANTE MEDICINALE CU EFECT ANTICANCER
Aliment sau iarba?
Extracte, ceaiuri si suplimente
Alimente si amelioratori de savoare

Capitolul 5: ALTERNATIVE LA TRATAMENTUL UZUAL
Program experimental impotriva cancerului
Instructiuni suplimentare
Tratamente neobisnuite

Capitolul 6: TIPURI DE CANCER IN FUNCTIE DE SEX. TRATAMENT
Cancerul de san
Riscurile cancerului de san
Autoexaminarea sanilor
Interesant si probabil de ajutor - Testarea pentru cancerul de san
Tratament pentru nodulii benigni
Tratamentul standard pentru cancerul de san
De ce sa nu folosim hormoni?
Tamoxifen
Prevenirea cancerului
Tratament natural pentru cancerul de san
Cancerul uterin
Displazia uterina
Test simplu pentru cancerul de col uterin
Cancerul ovarian
Cancerul de prostata
Cauze
Tratamentul cancerului de prostata

Capitolul 7: ALTE TIPURI DE CANCER
Cancerul de piele
Semne si simptome
Cauze
Tratament
Istoricul si stadiile melanomului malign
Cancerul de stomac
Cancerul de colon
Prevenire
Cancerul de vezica urinara
Alte tipuri de cancer   

Anexa 1:   
FACTORI DE RISC
Anexa 2:   
CARACTERISTICI COMUNE PERSOANELOR CARE AU SUPRAVIETUIT CANCERULUI
Anexa 3:   
PASII NECESARI PENTRU A BIRUI TENTATIILE
REFERINTE
RETETE CULINARE


Nr. de pagini: 182
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.