CD - Afaceri la Cheie. GHID PRACTIC. Cultivarea legumelor in sistem ecologic
PRP: 87,20 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 82,84 lei
Diferență: 4,36 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Lucian Stoian
Editura: RENTROP SI STRATON
Anul publicării: 2009
DESCRIERE
ABC-ul gradinii de legume ecologice sau Cum sa culegeti bani din gradina dvs.!
Stiati ca din cultivarea ecologica a legumelor va puteti imbogati? Ganditi-va numai ca un kg de legume ecologice se poate vinde la un pret dublu fata cel al legumelor"de rand".
Domnul Mircea Burde, primul cultivator atestat de legume ecologice din Lupusel - Maramures, ne dezvaluie:"Am inceput in 2000, iar acum am 1. 700 de metri patrati de solarii si ceva pamant in curte. In fiecare an cheltuiesc cateva sute de milioane pentru cultivarea tomatelor, castraveciorilor, ardeilor si vinetelor. Sunt lider de piata la ridichi. Ies cu ele pe piata de patru ori pe an (n. r. - patru sezoane). Si strainii care au inceput sa ma caute pentru a-mi cumpara marfa sunt impresionati de ridichea uriasa. O ridiche poate ajunge sa cantareasca nici mai mult nici mai putin decat un kilogram! Pretul unei ridichi variaza intre 1 si 3, 5 lei, in functie de greutate. Pacat ca productia nu este atit de mare pe cit ar vrea ei sa cumpere!"
Mircea Burde, legumicultorul maramuresan mai cultiva spanac si leustean. Este axat pe toate legumele pentru care cererea este foarte mare. Iarna, un kilogram de spanac costa 10 lei, iar acum 3 - - lei. Vinde cinci fire de leustean cu 1 leu, iar un kilogram de castraveti cu 8 lei inainte de Paste. Este un om fericit ca afacerea ii merge cum nu se poate mai bine.
Incercati si dvs. si veti vedea ca aveti toate atuurile necesare unui castig frumos. Iar daca va temeti de greutatile inerente oricarui inceput, Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti. Aflati din aceasta lucrare care este drumul, care sunt obstacolele si cum trebuie sa le ocoliti pentru a ajunge mai repede la profit. Dar pana la profit sa vedem cam ce ar insemna investitia initiala.
Poate va ganditi la eforturi speciale In nici un caz! Ganditi-va mai degraba la faptul ca 1 ianuarie 2007 inseamna intrarea in Uniunea Europeana, adica respectarea cu strictete a unor standarde de calitate ridicate. Deci, daca tot este sa faceti o afacere, macar sa faceti una buna pentru buzunarul dvs.!
Va mai amintiti parfumul rodului copt, proaspat desprins din vrej, in gradina bunicilor? Savoarea miezului brumat? Daca toate acestea va sunt vii in suflet, adaugati arta de a creste astfel de legume naturale si demarati o afacere placuta si aducatoare de profit. Cea mai potrivita pentru o familie care iubeste pamantul si roadele lui.
Bugetul initial
Pentru 1 ha de pamant, investitia initiala se reduce la aproximativ 5. 000 de euro, bani cu care va puteti procura cateva mijloace fixe necesare unei munci usoare, dar eficiente: rotosapa, cultivator, freza legumicola, unelete pentru gradinarit, ladite pentru transport si stocat, depozit pentru stocarea legumelor produse, spatiu pentru rasaduri etc. asta in cazul in care nu detineti deja o mare parte dintre acestea. Date amanuntite despre acesta gasiti in lucrare in capitolul 2 - planul afacerii.
Avantajele acestei afaceri la cheie
Este cea mai profitabila afacere familiala care se poate desfasura intr-o ferma agricola relativ mica (2-10 ha)
Toate mesele si felurile de mancare contin legume! Cine nu stie are de-a face cu doctorul! Astazi, din ce in ce mai multa lume acorda atentie sporita alimentatiei sanatoase, naturale
72% din piata europeana cere produse"bio"! Putem fi chiar noi furnizorii, nu? Piata sigura de desfacere este un atuu perfect pentru o afacere rentabila
Conditiile pedo-climatice din tara noastra se preteaza la obtinerea cu usurinta a unor culturi ecologice variate si atat de dorite de piata europeana! Indiferent ca sunt tomate, ardei, vinete, pepeni galbeni si verzi, se pot obtine productii de calitate. Ce inseamna asta pentru dvs.? Bani, foarte multi bani!
Profitul initial
Avand in vedere ca primele trei recolte nu pot fi valorificate ca fiind ecologice, intr-o prima faza, profitul este de cca. 6. 000 de euro/an. Dupa acest termen profitul se poate ridica la 20. 000 de euro! Profitati din plin de aceasta oportunitate care va bate la usa!
Afacerea la cheie
Consta in cultivarea legumelor, in gradina personala, a caror puritate biologica trebuie sa corespunda standardelor in vigoare. Nu este usor, dar poate deveni, deoarece Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic va ajuta sa faceti primi pasi pe acest drum.
O imagine clara asupra afacerii
Primul lucru asupra caruia trebuie sa luati o decizie este cultura de care vreti sa va ocupati. Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic descrie tipurile de legume cele mai cautate pe piata, subliniind conditiile necesare obtinerii unei productii semnificative. Studiati, analizati, cantariti si decideti ce va avantajeaza. Structurata in trei parti distincte, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic raspunde intrebarilor dvs.
Descrierea afacerii
Daca v-ati hotarat sa incepeti cultivarea legumelor in sistem ecologic, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic este cel mai bun sprijin cu putinta. Va invata totul de la A la Z cu privire la diverse tipuri de culturi de legume cu mare cautare pe piata. Grupate pe familii, legumele va sunt prezentate cu lux de amanunte: conditii necesare, perioade de infiintare a culturii, scheme de plantare, lucrari de intretinere, recoltare, riscuri, avantaje ce mai! Absolut tot ce va interesaza! Pentru ca sa aveti o viziune de ansamblu a ceea ce presupune aceasta afacere.
Planul de afaceri
Afacere = bani. Toata lumea stie asta! Ca sa stiti ce va asteapta, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic supune atentiei dvs. planul de afacere pe care se sprijina intreaga initiativa. Va ajuta sa aveti in vedere, inca din start, aspecte importante de care depinde in ultima instanta succesul afacerii dvs. Structura de ansamblu a planului de afaceri este urmatoarea:
sumarul executiv;
descrierea afacerii (din punct de vedere juridic, al produselor si serviciilor, al ariei geografice deservite);
planificarea de marketing;
planificarea produc? iei si opera? iunilor;
planificarea resurselor umane;
planificarea financiar-contabila;
managementul riscurilor;
implementarea planului de afaceri;
anexe.
Sunt vizate aspecte din cele mai variante, totul in scopul de a asigura inceperea si continuarea afacerii sub bune conditii. Piata, concurenta, puncte tari, puncte slabe, riscuri, oportunitati, obiective de marketing si cate si mai cate, pentru ca viziunea asupra afacerii sa fie cat mai ampla, orice amenintare sa fie din start inlaturata.
Planul de afaceri va pune la dispozitie toate intrebarile, plus raspunsurile lor, pentru ca afacerea dvs. sa fie una profitabila inca din start. Aflati care sunt investitiile pe care trebuie sa le faceti, care este cifra initiala ce trebuie investita si care este profitul estimat a se realiza in primii 6 ani, avandu-se in vedere toate tipurile de cheltuieli efectuate.
Acte normative
Pentru a desfasura o activitate in legalitate este bine sa va asigurati ca tot ceea ce intreprindeti este in perfecta concordanta cu legea. Sectiunea destinata cadrului legislativ va prezinta actele de care aveti nevoie pentru ca activitatea dvs. sa fie legala. In plus descoperiti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va putea certifica si eticheta produsele ca fiind ecologice.
Deci, sa recapitulam:
aveti o idee de afacere cu profit garantat;
aveti la dispozitie o lucrare practica care va ofera toate informatiile necesare demararii cu succes a acestei afaceri;
sfaturi, secrete, atentionari care va feresc de riscurile unui esec si va ajuta sa izbutiti in ceea ce v-ati propus;
lucrarea va pune la dispozitie, pe langa informatia de natura tehnica elaborata de specialisti si toate informatiile de natura financiar-contabila de care aveti neaparata nevoie pentru a reusi in aceasta afacere.
Pentru profitul dvs.! Achizitionati acum lucrarea Afaceri la cheie - Ghid practic pentru cultivarea legumelor in sistem ecologic si in plus beneficiati de:
Adrese ale furnizorilor si clientilor. Nu trebuie sa pierdeti timp pentru a va crea relatii cu furnizori seriosi de materiale pentru insamantare sau rasaduri. Lucrarea noastra va ofera adresele unor firme recunoscute pentru calitatea produselor furnizate. Pentru ca materialul de calitate duce la produse de calitate! Adresele sunt actualizate periodic astfel incat dvs. sa beneficiati de cele mai bune oferte de cumparare-vanzare de pe piata.
Cadoul: Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes, in format PDF.
Garantie 100% a lucrarii. Timp de 10 zile lucrarea GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic va sta la dispozitie. Utilizati informatiile, cantariti situatia si decideti daca pastrati sau nu lucrarea. In ultimul caz puteti sa ne returnati lucrarea comandata in ambalajul original, dar nu in sistem ramburs. Conform O. G. nr. 130/2000, aveti dreptul sa renuntati la cumparare, printr-o notificare scrisa, fara a plati penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Va garantam restituirea integrala a sumei achitate.
Va reamintesc ca aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia lucrarii GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic este prin comanda directa. Nu mai asteptati! Acum este sansa dvs. de a face bani! Profitati!
Aveti la dispozitie toate parghiile necesare constructiei unei afaceri de succes. Este drept, inceputul este dificil. Nu insa si atunci cand cineva va asista pas cu pas in tot ceea ce faceti. Comandati acum lucrarea Ghid practic pentru cultivarea legumelor in sistem ecologic si primiti un set unic de instrumente:"Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes". Sunt 7 brosuri destinate exclusiv posesorilor unei"Afaceri la cheie". Fiecare brosura in format PDF contine aproximativ 30 de pagini de cunostinte de baza, vitale oricui vrea sa porneasca cu dreptul o afacere de succes.
"Odata cu lucrarea am primit si brosurile. Le-am studiat pe toate cu atentie. Sunt bune toate. Nu-ti mai trebuie nici un consilier. Fiindca deja ai toata informatia necesara. Nu mai vorbesc de" chichite". E mare lucru, zau!" (Kiss Simona, director comercial)
Afaceri la cheie cu legume - Constituirea si functionarea firmei
-care este cea mai avantajoasa forma juridica pentru dvs. -care sunt actele necesare constituirii -la ce tarife de infiintare trebuie sa va asteptati
Afaceri la cheie cu legume - Sediul firmei
-cum sa va alegeti cel mau bun sediu -ce echipamente va sunt necesare la inceputul afacerii
Afaceri la cheie cu legume - Initiere in contabilitate si fiscalitate
-care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor -cum trebuie sa organizeze si sa conduca contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societate
Afaceri la cheie cu legume - Personalul firmei
-cum sa va construiti relatii solide cu angajatii dvs. -cum sa va platiti salariatii -cum sa incheiati contracte de munca avantajoase pentru dvs.
Afaceri la cheie cu legume - Relatia cu banca
-cum sa va alegeti banca -cum sa obtineti un credit -norme si proceduri bancare
Afaceri la cheie cu legume - Marketingul afacerii
-cum sa intocmiti rapid un plan de marketing de succes -care sunt cei mai buni clienti ai dvs. -cum sa va vindeti produsele sau serviciile cu minimum de efort si maximum de profit
Afaceri la cheie cu legume - Asigurarea afacerii
-de ce este necesar sa va asigurati afacerea -ce tipuri de asigurari puteti incheia -care este procedura de asigurare
Autor(i): Lucian Stoian, Ioana Andrievici, Viorel Andrievici, av. Florin Turza, ing. Damian Dragomir
Anul aparitiei: 2009
Format: CD
Stiati ca din cultivarea ecologica a legumelor va puteti imbogati? Ganditi-va numai ca un kg de legume ecologice se poate vinde la un pret dublu fata cel al legumelor"de rand".
Domnul Mircea Burde, primul cultivator atestat de legume ecologice din Lupusel - Maramures, ne dezvaluie:"Am inceput in 2000, iar acum am 1. 700 de metri patrati de solarii si ceva pamant in curte. In fiecare an cheltuiesc cateva sute de milioane pentru cultivarea tomatelor, castraveciorilor, ardeilor si vinetelor. Sunt lider de piata la ridichi. Ies cu ele pe piata de patru ori pe an (n. r. - patru sezoane). Si strainii care au inceput sa ma caute pentru a-mi cumpara marfa sunt impresionati de ridichea uriasa. O ridiche poate ajunge sa cantareasca nici mai mult nici mai putin decat un kilogram! Pretul unei ridichi variaza intre 1 si 3, 5 lei, in functie de greutate. Pacat ca productia nu este atit de mare pe cit ar vrea ei sa cumpere!"
Mircea Burde, legumicultorul maramuresan mai cultiva spanac si leustean. Este axat pe toate legumele pentru care cererea este foarte mare. Iarna, un kilogram de spanac costa 10 lei, iar acum 3 - - lei. Vinde cinci fire de leustean cu 1 leu, iar un kilogram de castraveti cu 8 lei inainte de Paste. Este un om fericit ca afacerea ii merge cum nu se poate mai bine.
Incercati si dvs. si veti vedea ca aveti toate atuurile necesare unui castig frumos. Iar daca va temeti de greutatile inerente oricarui inceput, Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti. Aflati din aceasta lucrare care este drumul, care sunt obstacolele si cum trebuie sa le ocoliti pentru a ajunge mai repede la profit. Dar pana la profit sa vedem cam ce ar insemna investitia initiala.
Poate va ganditi la eforturi speciale In nici un caz! Ganditi-va mai degraba la faptul ca 1 ianuarie 2007 inseamna intrarea in Uniunea Europeana, adica respectarea cu strictete a unor standarde de calitate ridicate. Deci, daca tot este sa faceti o afacere, macar sa faceti una buna pentru buzunarul dvs.!
Va mai amintiti parfumul rodului copt, proaspat desprins din vrej, in gradina bunicilor? Savoarea miezului brumat? Daca toate acestea va sunt vii in suflet, adaugati arta de a creste astfel de legume naturale si demarati o afacere placuta si aducatoare de profit. Cea mai potrivita pentru o familie care iubeste pamantul si roadele lui.
Bugetul initial
Pentru 1 ha de pamant, investitia initiala se reduce la aproximativ 5. 000 de euro, bani cu care va puteti procura cateva mijloace fixe necesare unei munci usoare, dar eficiente: rotosapa, cultivator, freza legumicola, unelete pentru gradinarit, ladite pentru transport si stocat, depozit pentru stocarea legumelor produse, spatiu pentru rasaduri etc. asta in cazul in care nu detineti deja o mare parte dintre acestea. Date amanuntite despre acesta gasiti in lucrare in capitolul 2 - planul afacerii.
Avantajele acestei afaceri la cheie
Este cea mai profitabila afacere familiala care se poate desfasura intr-o ferma agricola relativ mica (2-10 ha)
Toate mesele si felurile de mancare contin legume! Cine nu stie are de-a face cu doctorul! Astazi, din ce in ce mai multa lume acorda atentie sporita alimentatiei sanatoase, naturale
72% din piata europeana cere produse"bio"! Putem fi chiar noi furnizorii, nu? Piata sigura de desfacere este un atuu perfect pentru o afacere rentabila
Conditiile pedo-climatice din tara noastra se preteaza la obtinerea cu usurinta a unor culturi ecologice variate si atat de dorite de piata europeana! Indiferent ca sunt tomate, ardei, vinete, pepeni galbeni si verzi, se pot obtine productii de calitate. Ce inseamna asta pentru dvs.? Bani, foarte multi bani!
Profitul initial
Avand in vedere ca primele trei recolte nu pot fi valorificate ca fiind ecologice, intr-o prima faza, profitul este de cca. 6. 000 de euro/an. Dupa acest termen profitul se poate ridica la 20. 000 de euro! Profitati din plin de aceasta oportunitate care va bate la usa!
Afacerea la cheie
Consta in cultivarea legumelor, in gradina personala, a caror puritate biologica trebuie sa corespunda standardelor in vigoare. Nu este usor, dar poate deveni, deoarece Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic va ajuta sa faceti primi pasi pe acest drum.
O imagine clara asupra afacerii
Primul lucru asupra caruia trebuie sa luati o decizie este cultura de care vreti sa va ocupati. Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic descrie tipurile de legume cele mai cautate pe piata, subliniind conditiile necesare obtinerii unei productii semnificative. Studiati, analizati, cantariti si decideti ce va avantajeaza. Structurata in trei parti distincte, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic raspunde intrebarilor dvs.
Descrierea afacerii
Daca v-ati hotarat sa incepeti cultivarea legumelor in sistem ecologic, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic este cel mai bun sprijin cu putinta. Va invata totul de la A la Z cu privire la diverse tipuri de culturi de legume cu mare cautare pe piata. Grupate pe familii, legumele va sunt prezentate cu lux de amanunte: conditii necesare, perioade de infiintare a culturii, scheme de plantare, lucrari de intretinere, recoltare, riscuri, avantaje ce mai! Absolut tot ce va interesaza! Pentru ca sa aveti o viziune de ansamblu a ceea ce presupune aceasta afacere.
Planul de afaceri
Afacere = bani. Toata lumea stie asta! Ca sa stiti ce va asteapta, lucrarea Afaceri la cheie - Cultivarea legumelor in sistem ecologic supune atentiei dvs. planul de afacere pe care se sprijina intreaga initiativa. Va ajuta sa aveti in vedere, inca din start, aspecte importante de care depinde in ultima instanta succesul afacerii dvs. Structura de ansamblu a planului de afaceri este urmatoarea:
sumarul executiv;
descrierea afacerii (din punct de vedere juridic, al produselor si serviciilor, al ariei geografice deservite);
planificarea de marketing;
planificarea produc? iei si opera? iunilor;
planificarea resurselor umane;
planificarea financiar-contabila;
managementul riscurilor;
implementarea planului de afaceri;
anexe.
Sunt vizate aspecte din cele mai variante, totul in scopul de a asigura inceperea si continuarea afacerii sub bune conditii. Piata, concurenta, puncte tari, puncte slabe, riscuri, oportunitati, obiective de marketing si cate si mai cate, pentru ca viziunea asupra afacerii sa fie cat mai ampla, orice amenintare sa fie din start inlaturata.
Planul de afaceri va pune la dispozitie toate intrebarile, plus raspunsurile lor, pentru ca afacerea dvs. sa fie una profitabila inca din start. Aflati care sunt investitiile pe care trebuie sa le faceti, care este cifra initiala ce trebuie investita si care este profitul estimat a se realiza in primii 6 ani, avandu-se in vedere toate tipurile de cheltuieli efectuate.
Acte normative
Pentru a desfasura o activitate in legalitate este bine sa va asigurati ca tot ceea ce intreprindeti este in perfecta concordanta cu legea. Sectiunea destinata cadrului legislativ va prezinta actele de care aveti nevoie pentru ca activitatea dvs. sa fie legala. In plus descoperiti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va putea certifica si eticheta produsele ca fiind ecologice.
Deci, sa recapitulam:
aveti o idee de afacere cu profit garantat;
aveti la dispozitie o lucrare practica care va ofera toate informatiile necesare demararii cu succes a acestei afaceri;
sfaturi, secrete, atentionari care va feresc de riscurile unui esec si va ajuta sa izbutiti in ceea ce v-ati propus;
lucrarea va pune la dispozitie, pe langa informatia de natura tehnica elaborata de specialisti si toate informatiile de natura financiar-contabila de care aveti neaparata nevoie pentru a reusi in aceasta afacere.
Pentru profitul dvs.! Achizitionati acum lucrarea Afaceri la cheie - Ghid practic pentru cultivarea legumelor in sistem ecologic si in plus beneficiati de:
Adrese ale furnizorilor si clientilor. Nu trebuie sa pierdeti timp pentru a va crea relatii cu furnizori seriosi de materiale pentru insamantare sau rasaduri. Lucrarea noastra va ofera adresele unor firme recunoscute pentru calitatea produselor furnizate. Pentru ca materialul de calitate duce la produse de calitate! Adresele sunt actualizate periodic astfel incat dvs. sa beneficiati de cele mai bune oferte de cumparare-vanzare de pe piata.
Cadoul: Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes, in format PDF.
Garantie 100% a lucrarii. Timp de 10 zile lucrarea GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic va sta la dispozitie. Utilizati informatiile, cantariti situatia si decideti daca pastrati sau nu lucrarea. In ultimul caz puteti sa ne returnati lucrarea comandata in ambalajul original, dar nu in sistem ramburs. Conform O. G. nr. 130/2000, aveti dreptul sa renuntati la cumparare, printr-o notificare scrisa, fara a plati penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Va garantam restituirea integrala a sumei achitate.
Va reamintesc ca aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia lucrarii GHID PRACTIC - Cultivarea legumelor in sistem ecologic este prin comanda directa. Nu mai asteptati! Acum este sansa dvs. de a face bani! Profitati!
Aveti la dispozitie toate parghiile necesare constructiei unei afaceri de succes. Este drept, inceputul este dificil. Nu insa si atunci cand cineva va asista pas cu pas in tot ceea ce faceti. Comandati acum lucrarea Ghid practic pentru cultivarea legumelor in sistem ecologic si primiti un set unic de instrumente:"Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes". Sunt 7 brosuri destinate exclusiv posesorilor unei"Afaceri la cheie". Fiecare brosura in format PDF contine aproximativ 30 de pagini de cunostinte de baza, vitale oricui vrea sa porneasca cu dreptul o afacere de succes.
"Odata cu lucrarea am primit si brosurile. Le-am studiat pe toate cu atentie. Sunt bune toate. Nu-ti mai trebuie nici un consilier. Fiindca deja ai toata informatia necesara. Nu mai vorbesc de" chichite". E mare lucru, zau!" (Kiss Simona, director comercial)
Afaceri la cheie cu legume - Constituirea si functionarea firmei
-care este cea mai avantajoasa forma juridica pentru dvs. -care sunt actele necesare constituirii -la ce tarife de infiintare trebuie sa va asteptati
Afaceri la cheie cu legume - Sediul firmei
-cum sa va alegeti cel mau bun sediu -ce echipamente va sunt necesare la inceputul afacerii
Afaceri la cheie cu legume - Initiere in contabilitate si fiscalitate
-care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor -cum trebuie sa organizeze si sa conduca contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societate
Afaceri la cheie cu legume - Personalul firmei
-cum sa va construiti relatii solide cu angajatii dvs. -cum sa va platiti salariatii -cum sa incheiati contracte de munca avantajoase pentru dvs.
Afaceri la cheie cu legume - Relatia cu banca
-cum sa va alegeti banca -cum sa obtineti un credit -norme si proceduri bancare
Afaceri la cheie cu legume - Marketingul afacerii
-cum sa intocmiti rapid un plan de marketing de succes -care sunt cei mai buni clienti ai dvs. -cum sa va vindeti produsele sau serviciile cu minimum de efort si maximum de profit
Afaceri la cheie cu legume - Asigurarea afacerii
-de ce este necesar sa va asigurati afacerea -ce tipuri de asigurari puteti incheia -care este procedura de asigurare
Autor(i): Lucian Stoian, Ioana Andrievici, Viorel Andrievici, av. Florin Turza, ing. Damian Dragomir
Anul aparitiei: 2009
Format: CD
Transport in Bucuresti
-Autentificare client
-Promoţii
-- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
OPINIA CITITORILOR