Cultura legumelor de Vara-Toamna. Tehnologii de cultura a legumelor (Victor Popescu)
PRP: 15,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,25 lei
Diferență: 0,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Victor Popescu
Editura: CERES
Anul publicării: 2008
DESCRIERE
Lucrarea este bine structurata, tratand pe rand tehnologiile de cultura pentru cele mai importante legume, pornind de la popularele rosii sau ardei si margand pana la plante aromatice precum cimbrul sau mararul. In total ai la dispozitie tehnologiile de cultura pentru 33 de specii diferite. Vei fi placut suprins sa gasesti sfaturi si„trucuri” utile ce iti vor face cu siguranta munca in gradina mai productiva.
Autorul a reusit sa exprime concis si clar intreaga problematica abordata, din acest motiv cartea putand fi folosita ca un mic ghid sau indrumator in munca de zi cu zi a legumicultorului.
Indiferent ca este vorba de un cultivator de legume profesionist sau de unul amator, legumele cultivate vara si toamna au o importanta maxima, ele reprezentand cea mai mare parte a consumului de legume autohtone. Din acest motiv cartea de fata iti va fi cu adevarat utila.
Din cuprins:
Capitolul 1. Tehnologia de cultura a tomatelor
Capitolul 2. Tehnologia de cultura a ardeiului
Capitolul 3. Tehnologia de cultura a vinetelor
Capitolul 4. Tehnologia de cultura a morcovului
Capitolul 5. Tehnologia de cultura a patrunjelului pentru radacina
Capitolul 6. Tehnologia de cultura a pastarnacului
Capitolul 7. Tehnologia de cultura a telinei de radacina
Capitolul 8. Tehnologia de cultura a ridichilor
Capitolul 9. Tehnologia de cultura a sfeclei rosii
Capitolul 10. Tehnologia de cultura a cepei
Capitolul 11. Tehnologia de cultura a usturoiului
Capitolul 12. Tehnologia de cultura a prazului
Capitolul 13. Tehnologia de cultura a verzei albe
Capitolul 14. Tehnologia de cultura a verzei rosii
Capitolul 15. Tehnologia de cultura a verzei de Bruxelles
Capitolul 16. Tehnologia de cultura a conopidei
Capitolul 17. Tehnologia de cultura a guliei
Capitolul 18. Tehnologia de cultura a fasolei de gradina
Capitolul 19. Tehnologia de cultura a mazarii de gradina
Capitolul 20. Tehnologia de cultura a bamelor
Capitolul 21. Tehnologia de cultura a cartofului
Capitolul 22. Tehnologia de cultura a castravetilor
Capitolul 23. Tehnologia de cultura a dovlecelului
Capitolul 24. Tehnologia de cultura a pepenelui galben
Capitolul 25. Tehnologia de cultura a pepenelui verde
Capitolul 26. Tehnologia de cultura a salatei
Capitolul 27. Tehnologia de cultura a spanacului
Capitolul 28. Tehnologia de cultura a cicoarei de gradina
Capitolul 29. Tehnologia de cultura a hreanului
Capitolul 30. Tehnologia de cultura a leusteanului
Capitolul 31. Tehnologia de cultura a tarhonului
Capitolul 32. Tehnologia de cultura a mararului
Capitolul 33. Tehnologia de cultura a cimbrului
Bibliografie
Autor(i): Victor Popescu, Angela Popescu
Format: 130 x 200 mm
Data aparitiei: 2008
Nr. pag.: 114 pag.
Autorul a reusit sa exprime concis si clar intreaga problematica abordata, din acest motiv cartea putand fi folosita ca un mic ghid sau indrumator in munca de zi cu zi a legumicultorului.
Indiferent ca este vorba de un cultivator de legume profesionist sau de unul amator, legumele cultivate vara si toamna au o importanta maxima, ele reprezentand cea mai mare parte a consumului de legume autohtone. Din acest motiv cartea de fata iti va fi cu adevarat utila.
Din cuprins:
Capitolul 1. Tehnologia de cultura a tomatelor
Capitolul 2. Tehnologia de cultura a ardeiului
Capitolul 3. Tehnologia de cultura a vinetelor
Capitolul 4. Tehnologia de cultura a morcovului
Capitolul 5. Tehnologia de cultura a patrunjelului pentru radacina
Capitolul 6. Tehnologia de cultura a pastarnacului
Capitolul 7. Tehnologia de cultura a telinei de radacina
Capitolul 8. Tehnologia de cultura a ridichilor
Capitolul 9. Tehnologia de cultura a sfeclei rosii
Capitolul 10. Tehnologia de cultura a cepei
Capitolul 11. Tehnologia de cultura a usturoiului
Capitolul 12. Tehnologia de cultura a prazului
Capitolul 13. Tehnologia de cultura a verzei albe
Capitolul 14. Tehnologia de cultura a verzei rosii
Capitolul 15. Tehnologia de cultura a verzei de Bruxelles
Capitolul 16. Tehnologia de cultura a conopidei
Capitolul 17. Tehnologia de cultura a guliei
Capitolul 18. Tehnologia de cultura a fasolei de gradina
Capitolul 19. Tehnologia de cultura a mazarii de gradina
Capitolul 20. Tehnologia de cultura a bamelor
Capitolul 21. Tehnologia de cultura a cartofului
Capitolul 22. Tehnologia de cultura a castravetilor
Capitolul 23. Tehnologia de cultura a dovlecelului
Capitolul 24. Tehnologia de cultura a pepenelui galben
Capitolul 25. Tehnologia de cultura a pepenelui verde
Capitolul 26. Tehnologia de cultura a salatei
Capitolul 27. Tehnologia de cultura a spanacului
Capitolul 28. Tehnologia de cultura a cicoarei de gradina
Capitolul 29. Tehnologia de cultura a hreanului
Capitolul 30. Tehnologia de cultura a leusteanului
Capitolul 31. Tehnologia de cultura a tarhonului
Capitolul 32. Tehnologia de cultura a mararului
Capitolul 33. Tehnologia de cultura a cimbrului
Bibliografie
Autor(i): Victor Popescu, Angela Popescu
Format: 130 x 200 mm
Data aparitiei: 2008
Nr. pag.: 114 pag.
Transport in Bucuresti
-Autentificare client
-Cărţi noi
-Promoţii
-- 33,75 leiPRP: 45,00 lei
- 74,25 leiPRP: 99,00 lei
- 56,25 leiPRP: 75,00 lei
OPINIA CITITORILOR