Ganduri din padurea de liliac (poeme)

PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,00 lei
Diferență: 5,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Pagini: 120
Format: 13x20
Categoria: Poezie

DESCRIERE

Cuvant inainte de Dumitru Constantin-Dulcan

Pe coperta: prelucrare dupa Stefan Luchian, Albastrele (acuarela si guasa pe hartie, nedatat)

 

In poezia lui Sorin Paraschiv Stanescu intalnim un poet de o surprinzatoare sensibilitate, un fin observator al nuantelor existentei umane, redate intr-o forma ce ni-i evoca adesea pe romantici. Nu este, in acelasi timp, absent din cotidianul care i se pare strivitor, secatuitor al bucuriei de a fi.
In lumea noastra grabita spre niciunde, este rara sansa de a mai citi versuri trezitoare din veacul nostru atat de alambicat si de care, totusi, avem o atat de mare trebuinta. (Dumitru Constantin-Dulcan)

* * *

SORIN PARASCHIV STANESCU (12 februarie 1954, Bucuresti) a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti in 1978. A lucrat ca economist pana in 1984, cand a emigrat in Canada, unde a studiat si a fost licentiat in 1995 ca expert contabil, auditor, la renumitul Institut Certified Public Accountant (CPA). Intre 1990 si 1996 a participat, in privat, la cursurile lui Graham Jackson (Toronto), care l-a introdus in operele lui Platon, Edouard Schure, Rudolf Steiner, precum si in studiul euritmiei, al terapeuticii muzicale, al culorilor pentru copiii cu handicap si al beneficiilor spirituale ale voluntariatului.
S-a intors in Romania in 1998, unde, pana la pensionarea din anul 2019, a desfasurat activitati antreprenoriale in industria de protectie a mediului si de promovare si dezvoltare a programelor informatice. A fost implicat si in activitati de audit si de consultanta ale ONG-urilor care au urmarit dezvoltarea antreprenoriatului in mediu rural.
A debutat cu volumul de versuri Poezii de sertar (Editura Total Publishing, 2018). Volumul de fata reuneste poeme scrise in perioada 1980-2020, parte din ele publicate in cartea amintita, parte inedite.



ISBN: 978-606-797-548-2

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1908 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.