Iubirea ca mod de viata - Gary Chapman

PRP: 26,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,50 lei
Diferență: 6,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Iubirea ca mod de viata de Gary Chapman. Sapte trasaturi de caracter ce va vor imbunati relatiile cu cei din jur

scrisa intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor. Cred ca oamenii obisnuiti sunt cei care detin secretul consolidarii unei societati in care relatiile cu ceilalti sunt fundamentale, in care sprijinul acordat semenilor reprezinta un gest natural si in care copiii cresc respectându-se unii pe altii si, da, chiar iubindu-se reciproc. Lucrurile acestea nu sunt utopice. De fapt, ele sunt cât se poate de tangibile, pentru fiecare om in parte.“

Gary Chapman

 

GARY CHAPMAN este un cunoscut consilier matrimonial, renumit pentru seminariile sale pe probleme de cuplu pe care le sustine in toata lumea, si totodata un autor de succes.
A scris mai mult de 15 carti, care reprezinta adevarate binecuvântari pentru mii de cupluri aflate in impas. Cartea Cele cinci limbaje ale iubirii (aparuta la Curtea Veche Publishing in anul 2000 si aflata acum la a treia editie) s-a vândut in mai mult de 3 milioane de exemplare in limba engleza si a fost tradusa in 34 de limbi. La Curtea Veche Publishing au mai aparut Sperante pentru cei despartiti (2001) si Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor (2001), ultima scrisa impreuna cu Ross Campbell.


Anul aparitiei:   2010
Numar pagini: 352
Format: 13 x 20 cm

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (2 review-uri)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Este o mare bucurie că s-au editat cărţile scrise de Gary Chapman întrucât aceste cărţi conţin nu numai analize profunde dar accesibile ale relaţiilor dintre oameni ci şi modalităţi de formare şi de îmbunătăţire a acestor relaţii prin depistarea defecţiunilor şi modul de formulare a iertării prin care se începe procedeul de eliminare a neînţelegerilor. Ca cunoscător al operelor marelui filozof umanist român Constantin Noica am înţeles că activitatea acestui savant a ajutat uşurarea sesizării valorilor spirituale ale cărţilor lui Gary Chapman şi a realizării editării traducerilor cărţilor acestui savant umanist. Noica încă în anii 1930 s-a preocupat de analiza relaţiilor dintre oameni şi a sesizat că criteriul suprem al existenţei iubirii dintre oameni este spiritul de sacrificiu dând în cartea "DE CAELO, încercare în jurul cunoaşterii şi individului" publicată în 1937 ca exemplu pe Alioşa din romanul "Fraţii Karamazov" scris de Dostoievschi, Alioşa eliberându-şi pe fratele său din coloana de deţinuţi care se îndrepta spre lagărul de deţinuţi din Siberia prin înlocuirea lui. De asemenea discipolii lui Noica au continuat analiza relaţiilor dintre oameni: Gabriel Liiceanu în cartea sa "Despre limită" iar Andrei Pleşu în cartea sa "Minima moralia".
5
Mă bucur că s-au editat traducerile cărţilor lui Gary Chapman în limba română întrucât comunică valori sprirituale preţioase ajutând armonizarea relaţiilor dintre oameni în societatea actuală pline cu solicitări şi schimbări ajutând nu numai formarea relaţiilor de cooperare ci şi remedierea defecţiunilor relaţiilor prin explicarea modului de formulare a iertării. Ca cunoscător a operelor marelui filozof umanist român Constantin Noica înţeleg că editarea traducerilor în limba română a cărţilor lui Gary Chapman a fost favorizată activitatea spirituală a acestui savant atât prin cărţile scrise se el cât şi de formarea discipolilor care după 1989 au ajutat formarea unei pături de intelectuali cu vedere deschisă prin publicarea unor cărţi şi lucrări valoroase, prin organizarea unor edituri de reviste şi de cărţi. Astfel Noica încă în anii 1930 a scris despre relaţiile dintre oameni în cartea sa "DE CAELO, încercare în jurul cunoaşterii şi individului" publicată în 1937 a arătat criteriul iubirii spiritul de sacrificiu, dând ca exemplu din romanul "Fraţii Karamazov" scris de Dostoievschi faptul lui Alioşa de eliberare prin înlocuirea fratelui său din coloana de deţinuţi care se îndrepta spre lagărul de concentrare din Siberia. Discipolii lui Noica au scris cărţi despre iubire (Gabriel Liiceanu cartea "Despre limită" iar Andrei Pleşu cartea "Minima moralia").
Created in 0.2712 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.