Minti posibile. Douazeci si cinci de perspective asupra inteligentei artificiale (John Brockman)

PRP: 39,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,92 lei
Diferență: 5,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Proza Diversa

DESCRIERE

Cartea autorului John Brockman „Minti posibile. Douazeci si cinci de perspective asupra inteligentei artificiale (John Brockman)" de la editura VELLANT

Inteligenta artificiala este povestea zilei de astazi, povestea din spatele tuturor celorlalte povesti, este a doua venire a lui Iisus si Apocalipsa in acelasi timp: inteligenta artificiala buna si inteligenta artificiala malefica. Aceasta carte a reiesit in urma unor conversatii in desfasurare cu cativa ganditori importanti, atat din lumea inteligentei artificiale, cat si din afara acesteia, despre ce este si ce inseamna inteligenta artificiala.
„Douazeci si cinci de oameni au scris eseuri, fiecare in parte fiind ingrijorat de ce se intampla astazi in era inteligentei artificiale. Minti posibile nu este cartea mea, mai degraba este cartea noastra: Seth Lloyd, Judea Pearl, Stuart Russell, George Dyson, Daniel C. Dennett, Rodney Brooks, Frank Wilczek, Max Tegmark, Jaan Tallinn, Steven Pinker, David Deutsch, Tom Griffiths, Anca Dragan, Chris Anderson, David Kaiser, Neil Gershenfeld, W. Daniel Hillis, Venki Ramakrishnan, Alex „Sandy“ Pentland, Hans Ulrich Obrist, Alison Gopnik, Peter Galison, George M. Church, Caroline A. Jones si Stephen Wolfram.”
John Brockman
Cine trebuie sa citeasca aceasta carte?
Cei interesati de inteligenta artificiala si de modul in care evolueaza perspectivele asupra AI
Oricine este interesant de evolutia omenirii
Pasionatii de lecture proaspete de pop science

„Vad Proiectul Minti Posibile ca pe un sistem emergent dinamic in desfasurare, o prezentare a ideilor unei comunitati de ganditori sofisticati, care isi pun la treaba experienta si eruditia in provocarea povestii prevalente despre inteligenta artificiala digitala, comunicandu-si gandurile unul altuia. Tinta este sa prezentam un mozaic de perspective care va ajuta sa clarificam acest domeniu emergent care se dezvolta rapid.”
John Brockman

„Daca vrem ca inteligentele artificiale foarte capabile sa fie compatibile cu oamenii, nu le putem crea izolate de oameni, dupa care sa incercam sa le facem compatibile; mai degraba, va trebui sa definim inteligenta artificiala <> inca de la inceput.”
Anca Dragan, Departamentul de Inginerie Electrica si Informatica de la UC Berkeley

„Desi sunt oficial un libertarian civil, profund preocupat de amenintarile contemporane la adresa exprimarii libere, nu ma inspaimanta avansurile tehnologice ale internetului, tehnologiei video sau inteligentei artificiale.”

Steven Pinker, psiholog, Universitatea Harvard


Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 344
Format: 20x28

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1938 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.